Rugbyclub Aalst’ Sauzenscrum 2024
24 maart 2024Vanaf dit jaar bieden we jullie iets anders aan: drie lekkere bereidingen, gemaakt door een ervaren traiteur.
Onze bolognaisaus bevat alle ingrediënten dat een echt rugbyteam moet hebben. Net als ons team worden zwaardere elementen afgewogen ten opzichte van de meer subtielere.
De rugbyballetjes in tomatensauslaten niets aan de verbeelding over. Zoals op een regenachtige zondag onze spelers zich door het natte veld wurmen, komen deze balletjes zeer goed tot hun recht in de vers gemaakte tomatensaus.
Tenslotte is onze Vol au vent spek voor de bek van elke kiekenliefhebber. Geef deze saus bij een frietje en met een koninginnehapje en je raakt zeker voorbij de try lijn.
U kunt uw bestelling doorgeven via onderstaand formulier, daarna is er ook mogelijkheid om meteen te betalen via Payconicq of overschrijving. Betaalt u liever cash bij de levering, geen probleem!
https://app.twizzit.com/v2/public/form/500ca87a77ef4015e15f1dd76724420b