Inschrijvingen

Seizoen 2022-2023

Heb je een initiatie gevolgd en de smaak te pakken? Wil je graag rugby spelen in het Aalsterse? Je hebt het WK of de Six Nations gezien en wil je volledig smijten? Of wil je gewoon een leuke hobby erbij en eens blijven plakken met enkele leuke heren en dames? Dan hebben we goed nieuws, want de inschrijvingen voor het seizoen 2022-2023 zijn nu officieel open. Je kan een formulier invullen waardoor jouw gegevens meteen in Twizzit zitten, dit is het platform dat ook Rugby Vlaanderen gebruikt.

Je moet enkele zaken nog aan ons bezorgen:

Inschrijvingsformulier

Via deze link of via deze QR-code kan je het inschrijvingsformulier invullen. Hiermee kunnen we je ook makkelijk linken aan een licentie en onze seniorenploeg.

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt 199 euro voor een jaar. Hierin zit je verzekering, gedeeltelijk materiaal en de huur van het veld. Je kan het lidgeld na inschrijving overschrijven naar BE22 0689 3777 8647. Vraag bij de mutualiteit zeker na of je geen gedeeltelijke terugbetaling kan krijgen. Recreanten betalen 185 euro en spelen geen competitie.

Medische fiche

We hebben ook een medische fiche van je nodig om correcte aansluiting te verzekeren. Dit geldt voor elk lid, ook recreatieve leden. Je kan deze fiche hier vinden. Eens ingevuld, bezorg je ze aan één van de bestuursleden (Eline, Peter, Ellen) op training of stuur ze door naar bestuur@rcaalst.be

UitPas en UitPas met kansentarief

Rugbyclub Aalst doet ook mee aan de UitPas en UitPas met kansentarief, meer info hierover is te vinden op: https://sportafederatie.be/sportprojecten/uitpas. Je kan aangeven in het inschrijvingsformulier als je hiervoor in aanmerking komt.