Wijnactie 2020

15 november 2020 0 Door admin

Rugbyclub Aalst zag in 2020 het levenslicht. We groeiden ondanks de coronacrisis naar een vaste kern van ongeveer 30 vrouwen en mannen. Het is dan ook met trots dat we kunnen zeggen dat onze club zich goed staande houdt ondanks de twee golven die veel activiteiten hebben lamgelegd.

Om lopende kosten te kunnen dekken (trainer, veld, enz.) hebben we een wijnactie op poten gezet. U krijgt hierbij de mogelijkheid om naar de feestdagen alvast het nodige druivennat of andere bubbels in te slaan.

Rugbyclub Aalst zal de wijnactie uitvoeren via onze partner Marbadi VOF, een cateringbedrijf uit Herzele. Concreet betekent dit dat u nu kunt bestellen en de levering gebeurt op 19 december 2020 door Marbadi VOF.

Wat is het aanbod?

We bieden u 4 soorten die individueel als in samengesteld pakket kunnen geleverd worden:

Rode wijnTerre di Mario10 euro/fles
Witte wijnSierra Noble10 euro/fles
Rosé wijnPalacio de nida 201910 euro/fles
ProseccoProsecco ITA de Treviso 15 euro/fles

Kiest u voor een pakket, dan kunnen we dit in een gepersonaliseerde RC Aalst-doos laten leveren:

Informatie over de dranken

Terre di Mario

Voor deze rode wijn wordt er gebruik gemaakt van diverse druifsoorten uit Puglia. De oude ranken staan op de beste plekken in het zuiden van Italie, veel zon uren en koelte van de zeewind zorgt voor een perfect groeiseizoen. De trossen kunnen goed ontwikkelen en barsten van de smaken en dat merk je ook in de geur van deze rode Terre di Mario Italia. Veel nuances van zwart en rood fruit, beetje pruimen en wat karamel. De smaak is vooral gestoofd fruit waarin het niet overdreven is, veel rijkdom van bramen, kersen en besjes. Ook een beetje warme pruimen en zoetige kruiden zijn waarneembaar.

Sierra Noble

De Zuid-Afrikaanse chardonnay is makkelijker drinkbaar dan de Franse, en volgens kenners lichter en tropischer dan de Californische chardonnay. Daarnaast is het leuk om te weten: de chardonnay is een van de ‘jongste’ wijnen in dit land – hij wordt pas sinds de jaren ’80 verbouwd. Ook deze chardonnay van Sierra Noble voldoet aan de bovengenoemde smaaktypering. Je herkent deze chardonnay aan de typische citrus-achtige smaak, met hinten van tropisch fruit. Een fris en goed glas wijn. Schenk de wijn bij een gezellige borrel of bij een lekkere maaltijdsalade, zoals Caesar salad of een salade met kip en mango. Ook is de wijn lekker bij gerechten met coquilles, witvis en milde curry gerechten.

Palacio de Nida

Navarra is het beste rosé gebied van Spanje. Omdat de wijngaarden hier op 550 meter hoogte liggen, dicht tegen de Pyreneeën aan, rijpen de Garnacha druiven langzaam en koel. Ideaal voor voor het maken van fruitrijke en knapperig frisse Rosado’s. Omdat deze rosé uit het excellente jaar 2019 is gemaakt van Garnacha trossen die het laatst en dus als rijpst werden geplukt, heeft deze cuvée een zeer verleidelijke smaak van verse aardbeien gekregen. Uitbundig stuivend fris zoet met een verkwikkende frisheid.

Prosecco ITA de Treviso

Deze Prosecco komt voort uit een selectie Prosecco druiven van de heuvels van Treviso. Hier zijn druiven elegant zuur en de wijnen licht en fris van karakter. Zo ook deze aangename Prosecco, bereid volgens de methode “charmat”. Een frisse, milde smaak met een lichte mousse, zeer goed te nuttigen als elegant aperitief of bij lichte gerechten. Geur: Acaciabloemen met een goede intensiteit, fris fruitig en elegant met een vleugje perzik en gele appel. Smaak: Zacht, met groot karakter, prettig droog. Kleur: Stralend strogeel vol fijne belletjes

Hoe bestellen?

U geeft de volgende gegevens door aan bestuur@rcaalst.be

Naam + voornaam

Adres

GSM en/of e-mail

AantalPrijs per fles/pakket
Aantal flessen wit10 euro/fles
Aantal flessen rood10 euro/fles
Aantal flessen rosé10 euro/fles
Aantal flessen Prosecco15 euro/fles
Totaalpakket 6 flessen wit(5+1 gratis)50 euro/pakket
Totaalpakket 6 flessen rood(5+1 gratis)50 euro/pakket
Totaalpakket 6 flessen rosé(5+1 gratis)50 euro/pakket
Totaal pakket 6 flessen Prosecco(5+1 gratis)75 euro/pakket
Eindtotaal 

Wilt u 6 flessen met verschillende wijnen, dan geldt ook de korting 5+1. Dit geldt niet voor Prosecco.

Wij mailen u na bestelling het te betalen bedrag. U kan dit reeds betalen, zodat bij uiteindelijke levering niets meer hoeft te gebeuren. 

Hoe gebeurt de levering?

Gezien de maatregelen uit het politiebesluit van 4 november 2020 mogen wij enkel leveren via onze partner. De verdeling zal door onze professionele partner Marbadi VOF  gebeuren op 19 december 2020.

Partner

Marbadi VOF – website

MARBADI VOF

Please follow and like us:
Pin Share