Recreanten

Kom proberen als niet-competitiespeler!

Zegt rugby jou wel iets en wil je jezelf overtuigen dat je een Faf De Klerk in je hebt? Je kan bij Rugbyclub Aalst vier keer gratis komen meetrainen binnen de maand onder begeleiding van geattesteerde coaches.

Waar en wanneer?

Ons team traint op sportveld Ten Rozen, gelegen aan de Rozendreef 64 te 9300 Aalst. De trainingen gaan telkens door van 20u tot 22u, gevolgd door een korte derde helft in de kantine.

U zei gratis?

Inderdaad, er zijn vier sessies waarbij je gewoon met het team kan meedoen. Je bent ook verzekerd, op voorwaarde dat we je inschrijving hebben ontvangen via Twizzit. Op die manier weet ook Rugby Vlaanderen dat je meedoet en zijn je gegevens gekend als het nodig zou zijn.

Hoe schrijf ik me in?

Zeer eenvoudig, het inschrijvingsformulier is te vinden via deze link.

Je kan ook deze QR-code gebruiken om naar het inschrijvingsformulier voor initiaties te gaan:

Wat heb ik nodig voor de sessies?

  • een flesje water
  • je favoriete sportkledij
  • veel enthousiasme
  • goede sportschoenen, indien mogelijk met plastic studs

Wat na de initiatie?

Je kiest dan zelf of je je als volwaardig wilt aansluiten bij de club om eventueel de stap naar competitie te zetten. Op dit moment hanteren we nog een leeftijdsgrens van minimum 15 jaar om aan te sluiten als recreatief lid.

Recreatieve leden betalen een jaarlijks lidgeld van 185 euro waar je onder andere verzekering, gedeeltelijke kledijkost en licentie voor terugkrijgt. De club betaalt er ook de huur van het terrein deels mee. Je kan dan ook de UitPas gebruiken, er wordt gewerkt met kansentarief en sociale tarieven voor wie er recht op heeft.

Ter vergelijking: competitiespelers betalen 199 euro. Zij hebben immers ook een licentie nodig van Rugby Vlaanderen en Belgium Rugby.

Het is niet leuk om te falen, maar erger om nooit geprobeerd te hebben te slagen.

#ajoinus