Categorieƫn
Clubwerking

RC Aalst heeft een logo

Met zeven inzendingen van diverse creatievelingen konden we niet klagen over de kwantiteit en kwaliteit van de ontwerpen. Maar zelf kiezen wilden we niet doen. Daarom lieten we de ontwerpen los op iedereen die er zijn/haar mening over wilde geven.

U hebt dit dan ook massaal gedaan. 150 unieke stemmen beslisten voor ons welk logo het de komende jaren zal worden.

Ilias De Schrijver zond twee ontwerpen door, welke prompt de top drie vervolledigden. Ook dikke merci aan jou Ilias, we hopen je creativiteit zeker nog te kunnen gebruiken.

Maar het was Johannes Mortier die uiteindelijk met hoodie aan de haal ging. Al moet Johannes met ons dan het logo nog verder tweaken om het op textiel gedrukt te krijgen. Maar dat maakt dat onze club nu ook een officiƫle smoel krijgt. De geboorte van een logo is een speciale gebeurtenis. Uiteindelijk is dit hetgeen waarmee we mails afsluiten, materiaal bedrukken, kleren laten ontwerpen enz. Hetgeen ons mee een gezicht geeft naar andere clubs.

Dus bedankt voor alle werk en tijd, wij gaan verder aan de slag en hopen dat we in deze Coronatijden snel het veld op kunnen om datgene te doen waarvoor we deze club hebben opgericht: rugby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *