Categorie├źn
Zoekertjes

Spelers en medewerkers gezocht!

Rugbyclub Aalst is nog volop bezig met het samenstellen van een stevig team.

Wil je meewerken, meespelen, rugby kijken, de sfeer proeven… Laat het ons weten!

7 reacties op “Spelers en medewerkers gezocht!”

Beste,

Zijn jullie nog op zoek naar mensen voor in jullie team te spelen ? Ik heb namelijk altijd al interesse gehad om rugby te spelen. Een collega van mij doet dit in gent.. maar aangezien ik van oilsjt ben vind ik dat wat ver.. maar is het bij jullie hetzelfde ? De echte contactsport.. zoals american football ?

Mvg

Tom Liebaut

Dag Tom,

We zijn zeker nog op zoek voor spelers, maar ook naar mensen die willen meewerken. Rugby Gent is de vroegere club van onze voorzitter Eline. Het gaat inderdaad niet om American Football bij ons, maar om rugby union. Bij AF mag je vooruit passen en draag je een pak, bij rugby pass je enkel achteruit en gewone tenue.

Stuur gerust een mailtje naar bestuur@rcaalst.be. 10/06 is al volzet, maar 12/06 is er nog plaats.

Groetjes
Het bestuur

Beste
Ik zou graag meespelen in het nieuwe rugby team, heb al wat rugby ervaring achter de rug van mijn jaren op het Sjc en de beachrugby toernooien.
Ik vroeg me af wanneer de trainingen zouden vallen als er voor competitie gespeeld zou worden.
Mvg
Frederic Fianyo

Dag Frederic,

Altijd goed om ook ervaren spelers erbij te hebben! We hebben initiaties op 10/06 en 12/06. Er is nog plaats op 12/06, check daarvoor zeker onze facebookpagina.
Je kan inschrijven met een mailtje naar bestuur@rcaalst.be.

Groetjes
Het bestuur

Beste
Ik heb interesse om mee te spelen in het vrouwenteam, maar heb hier enkele vraagjes over. Vanaf welke leeftijd ben je welkom en heb je ervaring nodig?
Ik ben namelijk 17 jaar en ben op zoek naar een nieuwe sport waar ik mij helemaal kan in inleven. Dit lijkt dus de ideale sport!

Met vriendelijke groeten

Marie Roels

Dag Marie,

Je kan aansluiten in het jaar dat je 18 wordt. Ben je dus dit jaar nog jarig, dan heb je geluk. Kom op 10 of 12 juni zeker eens kijken in het Beukenhof, we geven ook een rondje uitleg. Op facebook kan je ook onze pagina liken om alles te volgen.

Groetjes
Rc Aalst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *