Kom gratis proberen!

Hoe kan je mee doen?

Zeer eenvoudig, je klikt op deze link en zo kan je de gegevens invullen die wij nodig hebben. Dit is het platform Twizzit, dat onze club gebruikt voor de ledenadministratie.

Je kan ook deze QR-code scannen om meteen naar de inschrijving te gaan:

Vanaf welke leeftijd kan je mee de trainingen volgen?

Rugbyclub Aalst heeft recent de leeftijd verlaagd voor trainingsdeelname van 18 naar 15 jaar. Onze coach houdt rekening met ieders kennen en kunnen, het voornaamste is spelplezier en jouw ontwikkeling als rugbyspeler binnen het team.

Wat heb ik nodig op de training?

Een flesje water, makkelijke sportkledij en voetbalschoenen (liefst met studs) zijn noodzakelijk. Ook kan je via de club een bitje of mouthguard kopen voor gebitsbescherming. Geen exemplaar zoals bij het boksen, maar een enkel mondstuk.

Hoeveel bedraagt het lidgeld?

Als je inschrijft, dan kan je eerst nog twee gratis initiatietrainingen volgen om te bekijken of rugby iets voor jou is. Je bent dan nog geen lid, maar wel al verzekerd tijdens de initiatie. Geef dit aan op het formulier.

Als je echter beslist om te blijven trainen, dan vragen we een lidgeld van 185 euro. Je kan dit storten op rekeningnummer BE22 0689 3777 8647 met vermelding naam en voornaam. Daarna ben je volledig lid.

Wil je dit graag gespreid betalen, dan kan dat. Hiervoor is een mailtje naar het bestuur voldoende. Discretie verzekerd.

Waar en wanneer gaan de trainingen door?

We trainen op woensdag en vrijdag van 20u tot 22u op het grasveld achter de sporthal Ten Rozen.

Locatie Ten Rozen op Google Maps.